Laden...
Naar Facebook

Tinner

Nieuw bij Terpentijn: Tinner

 

De focus van ons menu ligt op lekkere en vullende gerechten. Op het menu staan onder andere Grilled Sandwiches, 4 verschillende soorten gerechten met ei, een Bloody Mary Soup (met of zonder wodka) en een French Toast van bananenbrood. Daarnaast serveren wij een aantal specials qua drank, denk hierbij aan drie soorten Bloody Mary’s, een coconot Milkshake en huigemaakte Ice Tea’s. Klik hier voor het volledige menu.

 

Tinner neemt overdag de bar en het terras van restaurant Terpentijn over voor ontbijt en brunch. Er is gedeeltelijk gebruik gemaakt van het interieur van Terpentijn, waarvoor Brick Amsterdam toentertijd verantwoordelijk is geweest. Er zijn nieuwe elementen toegevoegd zoals lage tafeltjes, kunst en planten wat Tinner een geheel eigen karakter geeft. De playlist met urban, hip hop en indie muziek benadrukt deze sfeer.

 

Tinner is dagelijk geopend van 10:00 tot 16:00 uur voor koffie, ontbijt, brunch en cocktails. Na 16:00 uur behoort de locatie weer toe aan Terpentijn en worden er cocktails, streetfood en diner geserveerd tot in de late uurtjes.

 

 

×